Înapoi
Contul meu Petiție Program Soluții Știri

TOP 5 CADOURI SUSTENABILE DE CRĂCIUN

Sunt folositoare, arată cool și au o amprentă foarte mică de carbon. Adică sunt cadourile ASAP cu care nu dai greș Crăciunul acesta. Pentru că orice cadou pe care faci trebuie să fie în același timp și un cadou pentru Pământ.

  1. Sticla de apă reutilizabilă - Fă un cadou care înlocuiește un container plin de PET-uri. Din ce în ce mai multă lume o poartă pentru că e foarte practică. Poate fi una din sticlă sau din metal ușor. Arată și stylish!
  2. Cutie metalică pentru sandvișuri -Think outside the plastic box. E un cadou care se poate lua în fiecare zi la școală sau facultate. Pentru prânzuri zero-waste, deci cu atât mai savuroase. 
  3. Sticlă de șampon reîncărcabilă - Renunțarea la plastic poate începe cu spălatul pe cap. Dăruiește de Crăciun un recipient de sticlă care poate fi umplut periodic cu șampon. 
  4. Un caiet eco - Un cadou pentru un prieten pe care să-și noteze lucruri la școală sau în care să țină un jurnal despre progresele în adoptarea unui stil de viață sustenabil. Cu coperți de lemn care pot fi decorate cum vrea. Dacă găsești unul handmade, cu atât mai bine. 
  5. Tote-bag de cursă lungă- Din pânză, se spală ușor și e foarte purtabil. O sacoșă de pânză care să ducă la dispariția tuturor pungilor de plastic din casă. De la supermarket la școală, e un cadou care face viața cuiva mai eco!

Și, ca să dăruiești tuturor celor din școala ta un mediu cât mai eco, semnează Petiția ASAP!

Știri similare