Înapoi
Contul meu Petiție Program Soluții Știri

UPCYCLING CARITABIL: HARTA LOCURILOR UNDE POȚI DONA

UPCYCLING CARITABIL: HARTA LOCURILOR UNDE POȚI DONAPe lângă faptul că ajută mult mediul, donațille de haine și obiecte sunt un gest binevenit pe care îl poți face în această lună a Sărbătorilor. Mai ales că România e în topul sărăciei din Europa, cu peste 35% dintre locuitori care trăiesc la limita subzistenței.

Astfel, ASAP îți prezintă o listă a locurilor unde poți dona cu încredere.

În sectorul 1 din București, poți pune lucrurile tale în containerele albe din 15 parcuri. Magazinele H&M și Zara au un program de colectare a hainelor vechi, o parte din ele se donează, iar o parte se refolosesc. 

Sunt multe site-uri care au această misiune: cei de la Samusocial dăruiesc hainele tale persoanelor fără adăpost; cei de la Social Exchange sunt un magazin care colectează nu doar haine, ci și alimente, electrocasnice și mobile, de unde persoanele defavorizate își pot alege produsele în funcție de nevoile lor; la Atelier Merci, cămășile și costumele bărbătești donate de tine se transformă în traiste ale căror vânzări susțin cabinetul mobil Zâna Merciluță care tratează copiii din sate.

De asemenea, poți dona lucruri la Fundația pentru Dezvoltare Locală și Regională, la Casa Ioana, pe Împarte.ro și pe Lucruri Gratis

Dacă crezi în upcycling caritabil, nu uita să dai cu subsemnatul pe Petiția ASAP!

Știri similare